Efterlyst..

Ligger just nu i soffan och kollar på Efterlyst....Så jag hinner inte skriva så mycket nu! tror faktiskt inte att jag kommer skriva mer idag, är riktigt trött! Har flyttat saker hela dagen, och det tar på krafterna ju!
Har faktiskt inget roligt att berätta idag! har inte hänt så mycket.

Nu börjar efterlyst igen...


The Eye.....Och Mäns Regler

Har nyss sett en film med Sara (fast jag såg den själv då hon sov igenom nästan hela filmen) The Eye, från 2008. en rysare, en aning psykologisk! Så hjärnan fick jobba en del....helt ok film, se den du oxå!

Hittade en lista på en kompis blogg, och jag var bara tvungen att sno den!! Jag hoppas att detta är ok för dig!?

Mäns regler

Detta är våra regler!


1. Lär dig använda toalettringen. Du är en stor flicka nu. Om den är uppe, fäll ner den. Vi vill ha den uppe, du vill ha den nere. Du hör inte oss klaga över att du lämnar den nerfälld.
2. Söndag = Sport. Det är som fullmånen eller tidvattnet. Låt det bara vara så!
3. Shopping är INTE en sport.
Och NEJ, vi kommer aldrig att se det på det sättet.
4. Att gråta är utpressning. Alltid. (om det inte är jag som gråter, då är det manligt)

5. Fråga om du vill nåt. Subtila gliringar fungerar EJ! Tydliga gliringar fungerar EJ! Uppenbara gliringar funkar INTE! Säg bara vad du vill!
6. JA, och NEJ är fullständigt acceptabla svar på i stort sett alla frågor.
7. Kom till oss med problemen om du vill ha hjälp att lösa dem. Det är det vi gör. Söker du sympati så har du dina väninnor, det är det de är till för.
8. Huvudvärk som varar i 17 månader är ett allvarligt problem. Sök läkarhjälp. Nu. (detsamma gäller för magknip och kronsk mensvärk)
9. Det går inte att ta upp något som sagts för 6 månader sedan i en diskussion. Faktum är att alla kommentarer som är äldre än 7 minuter har passerat bäst-före datum och är INTE giltiga argument i en diskussion.
10. Om du inte vill klä dig som en Victoria's Secret-flicka, begär då inte heller att vi ska agera som såpoperaskådisar.
11. Tycker du att du är fet så är du antagligen det. Fråga inte oss. Vi ljuger ändå om det.
12. Om något vi säger kan tolkas på två sätt
och det ena sättet gör dig arg eller ledsen, då menade vi det andra...
13. Du kan antingen fråga oss om vi vill hjälpa till med något, eller säga att du vill ha det gjort. INTE både och! Om du redan vet hur man ska göra det på bästa sätt, gör det då själv.
14. Om möjligt, säg det du vill säga då jag inte lyssnar på musik, läser eller spelar TV-spel.
15. Christopher Columbus behövde inte vägvisning, inte vi heller.
16. Om det kliar någonstans så kliar vi tillbaks. Sådana är vi. Ni borde prova det istället för att bli griniga då det killar i musslan.
17. Om vi frågar vad som är fel och du svarar: "Inget", så kommer vi att agera därefter.
18. Om du ställer en fråga du egentligen inte vill veta svaret på, förvänta dig då ett svar du egentligen inte vill höra.
19. När vi ska ut någonstans så duger i princip allt du väljer utmärkt att ha på sig. När ni går ut utan oss - vänligen bär en overall i bävernylon, gärna med omatchande snowjoggings.
20. Du har nog med kläder.
21. Du har för många skor.
22. Jag är i form. Spikrak är en form.



Där kommer ju en dag imorgon oxå, så nu kallar sängen på mig!

Sov gott ni som läser detta!

Fy fan....

vad mycket snö det är nu. det har nog kommit 1,5 decimeter snö sen 04 i morse! Inte illa! Tänk om det hade varit så här hela vintern, då hade nog inte så många sjukskrivit sig för depression....det e riktigt fint ute nu!!
Får väl se hur det går att köra till Åstorp, säkert skit halt ute!?



06:20...

....gick jag upp i morse och var ovanligt pigg, det hade jag inte tänkt mig att jag skulle vara, för det var ju ändå ett bra tag sedan klockan ringde så tidigt. Två koppar kaffé och lite mat i magen, gjorde oxå susen!
Sen bar det av mot dagmamman för att lämna Elias & Amilia. Satte kurs mot Åstorp för att först lämna av Sara vid jobb, och sen vidare mot, kan ni gissa vad? -Lägenheten!! Vad annars??

Under förmiddagen blev det fem st rundor till tippen med skräp plus en del målning. fan vad jag är duktig!! På sen eftermiddag bar det av mot Strövelstorp och svärmor för att låna hennes bil så vi, jag och Sara kunde köra soffgruppen till honda, sängen till morsan. I morgon så e det bara bokhyllan som ska monteras ner, och köra bort dom sista lådorna, sen e det bara städning(Vilket mamma och sara fixar)(Utan er så hade jag aldrig hunnit allt på 2 veckor) och besiktning nästa Måndag.
Sen lämnar jag nycklarna på Tisdag!! JIPPI JIPPI

Lämnade bilen igen till katta(svärmor) vid ca 21:30. Och då kom hon med den ljuva idén att vi skulle skruva ihop hennes byrå som hon köpt idag...väl hemma vid ca 23:30 så blev det ett varm skönt bad, och sen vidare in i sängen för att utföra...ja ni vet....och hon kom i en skön orgasm!!! 
Kanske jag ska skriva lite mer i detalj vad som hände i sängen?? vad tycker ni? 

E det sånt ni vill läsa om???   

Det snöar...o inte lite...

.....ska det bli vinter nu? det har ju liksom slått ut på en del buskar här, våren va ju liksom på väg! Det känns ju lite fel faktiskt! Men barnen gillar ju det, det e ju ändå bra att dom får känna på lite snö i år oxå! Det kanske blir lite pulka åkning om vi har tur!!

Min vän jörgen ska hjälpa mig och ta bort min soffa från lägenheten idag, sen e nästan alla stora saker borta, skönt e det! Om en vecka ska den vara besiktigad och klar!!


Tjabba tjena hallå!!

Hallå alla underbara människor!!
Då var snart denna påsken oxå över. för min del så har det mäst varit jobb hela påsken, måste ju få min lägenhet tömd. Man samlar på sig en jävla massa skit har jag märkt! Så det lär ju bli några vändor till, till tippen!
Missade världens fest i kph i onsdags, har jag hört! Men det kommer fler ju...
Nu bär det strax, antagligen av mot min pappa för att drick några mycket goda kalla Spendrups Guld, och prata lite skit...nice nice!!

Glad Påsk!!

Ja ha, då var det Påsk igen då. I dag kommer morsan och äter lite god påsk mat med oss, det blir säkert trevligt! Annars så har det inte hänt så mycket mer än att jag och sara varit och tömt i lägenheten. Några ggr till sen e där klart, skönt! Nu får jag hoppa i kläder och köra ner till stranden med Gizmo, sen är här och göra hela dagen. Och sen vill man ju inte ta bilen, så man kand ricka sig en (ett antal) goda öl!!

Väl mött!!

Påske Tam Tam

Full on stage

22.00 - 23.00 Raptor dj/prog
23.00 - 01.00 ESPARK & JOHN DOE Dj/prog
01.00 - 02.00 S-RANGE live
02.00 - 03.00 NASA Dj/psy
03.00 - 04.00 PSYSEX live
04.00 - 05.00 TALAMASCA live
05.00 - 06.00 RAIDER DJ/psy
06.00 - 07.00 BLACK & WHITE live
07.00 - 08.00 Domestic live


progressive stage


23.00 - 00.00 Ole Lysholdt & JACOB DJ
00.00 - 01.00 bitmonx vs fabio live
01.00 - 02.00 Benni Moon DJ
02.00 - 03.00 vaishiyas live
03.00 - 04.00 Montagu & Golkonda DJ
04.00 - 05.00 Symphonix live
05.00 - 06.00 Mapusa Mapusa DJ
06.00 - 07.00 Human Traffic live
07.00 - 08.00 True Lies live

Snacka om att man missar världens fest i kväll/natt i köpenhamn. Det är mycket sorgligt att jag inte kan bidra med min närvaro denna kväll! Kommer säkert att bli riktigt skoj, dom tar in ca 2500 personer, och det e ju inte helt fel!! Själv så ska jag på begravning i morgon kl 11, så det hade inte varit så lämpligt att dra dit (jag vill, jag vill) Inte så bra att dra från en fest direkt till kyrkan....Dansa för mig oxå!!

Wallander PYRAMIDEN

Hallå gott folk!

Så äntligen var det tid för soffan och en film, de e rätt så nice ändå!!

Vilken underbar dag det har varit, nu får vi hålla tummarna på att vädergudarna är lika snälla imorgon som dom har varit idag! :=)

Var förästen på Citygross i Hyllinge ikväll, för att inhandla en massa godsaker inför helgen´s festligheter. Längtar faktiskt efter små kalla nubbar! Ni e så goda så!!
FY FAN VAD JAG HATAR NÄR DOM ÄNDAST HAR CA 4 KASSOR ÖPPNA(av ca 24), OCH MAN FÅR STÅ I KÖ I EVIGHETER!!:=(

Som om folk inte har andra saker för sig än att stå i kö hela kvällen!! Skärp er Citygross!!!

Hörs sen!

Sebirien Stranden


image6 
Vattnet ser ju inte speciellt varmt ut...och i bakgrunden ser man Kullaberg....

image8

....Men Gizmo tog sig ett litet dopp ändå, han e då ingen badkruka!!



Det var faktiskt riktigt skönt med en lång prommenad på stranden. Blir det sådant här fint väder i morgon så blir det en jogging tur där nere!! Eller varjefall ett tag, för konditionen e ju inte på topp så här tidigt på året! Men det ska vi ju ändra på!

Vädergudar o god morgon

God morgon på er, hoppas att ni alla sovit mycket gott?! Så idag när jag vaknat och tittar ut, vad ser jag? JO. Att det är hur jävla fint väder som hellst. När jag inte ska ut och fiska!! kan man bli irriterad eller! Kommer attt störa mig på detta halva dagen, skoj, NOT!!

Nu ska jag vara lite nyttig och äta en tallrik havregrynsgröt. Sen funderar jag att ta bilen ner till sebirien stranden med Gizmo. Det hade han nog gillat. Jag oxå för den delen!

Ha en bra dag i solen! Så hörs vi!!


Lite till....


....sen e jag helt klar med lägenheten, och ni annar inte hur skönt det!? I dag så gick jag upp tidigt för att jag och min vän Jörgen "dyls, skarppsill´s kungen" Walfridsson skulle ut och fortsätta att jaga västkusten´s havsöringar, men besvikelsen blev stor när jag tittade ut genom fönstret!!
-FAN!! Då var inte vädergudarna på våran sida idag heller, så typiskt när man väl har bestämt sig för att göra något skoj. Varför händer detta så ofta? Händer det dig oxå ofta?

Men och andra sidan så fick jag och sara gjort en del i lägnheten under förmiddagen. Och så blev det en runda in om svärmor, där jag fick i mig någa koppar kaffé. Tack svärmor!

Efter att ha ätit en god midda och umgåts lite med barnen, så tog jag en sväng in om Åstorp och lägenheten igen....upp om morfar en runda och lämna kavajen, som ska användas på Torsdagen´s högtid, "Skalman´s" begravning äger nämnligen rum då. Ingen bra dag, tycker jag, för jag missar en mycket trevlig tillställning i köpenhamn (Påske Tam Tam festen) som är på Onsdagen. FAN!!! Men det kommer ju fler fester, men inte fler av plast svärfar´s begravning!!

Innan jag rullade mot Ängelholm igen så blev det även en runda in om min vän Mariel, för att se hur det var med henne. Och det var bara bra.

Och nu så e det dags för sängen, kommer ju en ny dag i morgon oxå!

Natti natt där ute ;=) ;=)

Måndag

Då bär det snart av mot lägenheten, för att fortsätta packa, trisst, men ett måste!!

Då va det ny vecka...00:16

Helgen har varit mycket lugn, men visst det e skönt de oxå ibland! Söndagen började med en biltur upp till trakterna kring Västersjön....så fint vattnet låg, helt blankt. Där skulle man varit i en båt, med en god kamrat, pratat en massa skit med en öl i handen och kollat på vars ett flöte, så ro givande det hade varit....men men nu sitter jag i bilen istället, inte alls lika skoj...

Sen bar det av mot hembyggdsparken och Ängelholm så att kidsen fick rasta sig lite, trevligt, och mycket folk var  där en solig och fin söndag som denna. Efter ett tag började folk grilla korv överallt, det luktade riktiigt gott, och hungrig blev man, så det var bara att köra hem till Sara och fixa lite mat.

Efter middagen så bar det iväg mot åstorp, och svenne för att dricka några koppar mycket gott kaffé och prata lite skit! Och Svenne kom med den luva idén att vi skulle ta en prommenad genom byn....så det var ju bara att nicka och instämma....de e rätt, ut o röra på dököttet e inte helt fel ju.... 


Lördag!

Och vad ska man göra en dag som denna?? Hmm ....ja jag kommer väll på något....

Japp!!

Då har jag varit riktigt duktig idag, eller rättare sagt vi, min snälla mamma som hjälpte till får vi ju inte glömma! Slängde 3/4 av allt som fanns i hennes föråd, så nu lär ju en hel del av mina saker få plats där tills jag hittar någon stans att bo. Ska äta lite nu, strax tillbaka 21:33 e hon nu.....så nu e jag klar 21:58...då va magen glad ett tag till då! Jag kom att tänka på en sak, jag tror att jag är riktigt kass på detta med att blogga , MEN DET SKITER VÄLL JAG I!!

Då var det dags för lite tv, och en skön stund på soffan!!

Och en sak till, ni som nu trotts allt läser detta, ha en trevlig kväll!!

Efter en hel dags packande

I dag har jag varit riktigt duktig, det tycker i varje fall jag. Har packat ner en hel del saker där hemma. Fan vad man samlar på sig en massa saker som är "bra att ha"! Så det blir att slänga en hel del grejor.Mitt hem liknar numera en ända stor flyttlåda, så nu ikväll körde hem till min vän Sara som oxå är mamma till mina två underbara barn Elias och Amilia: För att sova hos dom.(Vad vore livet utan er barn)
I morgon så ska jag hem till min mamma och gå igenom alla mina saker som står i hennes föråd, så det lär ju bli några runder till tippen för att slänga en massa skit, så att jag får plats med alla mina möbler där. För jag har ju inte hittat någon ny lägenhet ännu.....

Nu e det God Natt!

Sov gott alla där ute!!


Ja ha...

....Då blev det bekräfftat att dom ska ha lägenheten, redan från den 1/4!! Så nu har jag en hel del att göra!! Bara att sätta igång och packa. Trisst men det e ett måste!

Ha det gött där ute!!

Innan utgång i lördag´s 8/3

image5
Eva-Lotta i mitten!!
image2
Från höger Bohlin, mins ej och Teddy på tress

hmmm......

Kom inte på någon bra rubrik, men det kvittar ju. Har kännts som en kass söndag idag.....men men life goes on!
Ska ut sista rundan med gizmo min hund(New foundland/Golden retriver)! Hoppas det händer lite mera under morgon dagen! Ska ut med min vän jörgen och rasta våra flugfiske spö för första gången detta året! Alltid skönt att komma ut i naturen en sväng!!

bye bye bloggen....see yaa

Fan!!

Vad jag harar att vara fylledålig!!

Igår blev det party party!!:=)

Igår var party i Ängelholm! Först 25års fest hos Martina där jag o min vän bohlin snappsade en flaska ozzo på ca 1 timme, snacka om bra grund för en lyckad kväll....
Sen bar det av mot stan och tress amigos, där det intogs yterligare några alkoholhaltiga drycker! Träffade en gammal vän som jag inte sett på 10 år, och man kan ju säga att vi hade rätt så mkt att prata om!!
Sen bar det av mot banhof bar och där blev det en hel del dans. Trevligt trevligt!
Kan ju säga att man e lite bakis idag! men men de e smällar som man får ta om ska ha skoj!
Kommer lite bilder sen...


Hoppas hoppas hoppas

Det verkar som om att dom ville ha den, lägenheten. Får korekt svar på måndag. Och om dom nu tar den så har jag mycket att göra för dom ville ha den redan nu den 4/4!


Då ringer det snart på dörren

Fan vad väntan kan kännas lång...sitter här och väntar på att det ska ringa på dörren....nu ringer det...


Kl 17:00 kommer dom första som ska kolla på min lägenhet

Och jag hoppas verkligen att dom tar den så fort det bara går, hade varit riktigt skönt att bli av med den! Sen e ju bara frågan vart man ska ta vägen....men men sånt löser sig alltid!!
Dags för en stor städning nu innan dom kommer o kollar på den!

ha det bäst där ute!

Sängen kallar

Ska bli skoj i morgon att fortsätta leka lite med bloggandet, kan göra mkt skoj med html-kod.....ska upp på vinden o ta fram min bok från kursen i webbdesigne :=)

Natti Natt o sov gott alla


Döden....

För ca en vecka sedan så bestämde jag mig för att köra ut till min fd svärmor, för att hälsa på hennes sambo, alltså min fd plast svärfar som har varit sjuk en längre tid nu.
Svängde in om kontan på vägen och köpte 4 st mycket goda bullar som jag tänkte bjuda på....nog om de...väl framme så åt vi dom goda bullarna och drack ett väldigt gott kaffe, som jag själv fick brygga. Vi satt och pratade om allt möjligt i ca en timme, sen skulle jag vidare.

Natten till igår, onsdag den 5 mar, fick jag ett samtal ca kl 03....nu hade han, min fd plast svärfar( världens snällast och mäst omtänksamma människa) somnat in för gott! Så onsdagen tillbringades hemma hos fd svärmor, det var en mycket obehaglig känsla att veta att han låg där inne i rummet sidan om, i väntan på likbilen....Av detta har jag lärt mig att man ska leva varje dag som om den vore den sista!!

Då va det dags att göra som så många andra....att blogga!!

Hallå alla....hmm och vad kommer nu min "blogg" att handla om? Antagligen allt möjligt och inget kommer att vara det minsta intressant...men va fan det skiter väl jag i!