Lyktstolp´s Intervaller(HIIT)(högintensiv intervallträning)=)

God morgon!

Helgen har varit lugn och skön, i lördags så va det "sommarfest" här i Ängelholm, när sara hade slutat jobba vid 17 så gick hon,jag och barnen ner en sväng, försökt att hinna till kl 17:30 för då skulle enligt schemat, pippi långstrump vara där och läsa sagor i sagotältet, väl framme kl 17:40 så va där helt tomt och ingen Pippi...snacka om att milli blev sur!! Sen kom svenne och angelica och deras dotter bella in en sväng, svenne bjöd på en mkt god öl, vi pratade lite skit och sen körde dom igen, och vi gick hemåt!!

Vaknade vid 06 idag, var riktigt trött, och tanken på att jag snart skulle ut och köra ett pass HIIT med lyktstolp´s intervaller gjorde mig ännu tröttare!
Satte på kaffe, fixade min proteindring, satte mig vid datan ett tag (en timme), sen va det bara att ge sig ut, när jag väl kom igång så va det inte så jobbit, det gick väldigt smidigt, blev en runda på 5 km, tiden stannade på 30:21 minuter, hade ju gått mycket fortare om inte gizmo hade varit med!!

Funderar faktiskt på att ändra om lite på mitt träningsschema, ska igentligen köra ben idag på gymmet, men sen e det kickboxning på onsdag o då kommer jag att vara helt mossad i benen, och om vi då kör lowkick på träningen så kommer det att göra fett ont!!

Tror faktisk att jag ska lägga ryggträningen på tisdagar istället, har inte riktigt bestämt mig ännu hur det ska se ut!!!

Ha en bra dag!

Tjena bloggen!

Det va inte igår som jag skrev här, har haft så mkt annat att göra, träna bla, träningen går riktigt bra nu, jag nådde mitt första mål, gick ner 16 kg på knappt 6 månader, till 80 kg.
Nu har jag börjat på gymmet också, så nu kommer nästa del mål, att ta mig upp till 87-88 kg i muskelmassa =), får se hur det kommer gå, men allt känns bra!
Gymmar 5 dagar i veckan, kickboxning är det bara 1 dag i veckan nu på sommaren, jag joggar/löptränar en hel del, så dettta kommer nog gå fint!!

Har inte mått så här bra på mkt länge som jag gör nu när jag kommit igång så bra, min kropp mår riktigt bra!! =) Funderar skarp på att utbilda mig till personligtränare, eller något annat innom friskvård, måste vara underbart att få hjälpa andra människor till ett friskare liv!!!

Nu vaknade min dotter milli (Amilia) hon vill ha frukost, så det e väl bara att fixa det!!

Ha det gott! Och ta hand om er!!