det uppdateras mkt dåligt

och det e ju pga det fina vädret! Vem sitter och häckar framför datorn när det e så här gött väder?? Inte jag, varje fall!!

Blänkare!

En fin blänkare 68 cm och 2.7 kg


Då blev det en fin öring idag, nerre vid rönne å!! Den drog på rätt bra och gjorde 5 st rusningar!! Nice nice!!

Då va det dags..

att börja vara lite nyttig, sommaren närmar ju sig med storm steg! Ska ner på Sebirien stranden och ta en jogging tur, ska försöka att springa minst fyra ggr i veckan! Jobbit i början, men efter några gånger så går det som på räls!!

En skön dag vid rönne å

I morse bar det av mot Rönne å, och en stunds fiske, med dansken Danny! Det var bara jag som hade kontakt med fisk idag. den kom inte upp, men va fan gör det!? Inget för halva nöjet är ju att komma ut en sväng, slippa all stress och ta en fika vid å kanten! Det är livet de!



Nu kallar duschen, sen är det tänkt att jag o min älskling och barnen ska gå en sväng på stan och kolla lite.Ska se om vi hittar vår jackor till dom. Så går vi nog oxå in om hembyggdsparken ett tag så att barnen får härja av sig lite!! man kan ju inte sitta inne i detta fina väder!!

SÅ SITT INTE DÄR FRAMFÖR DATORN OCH HÄCKA, UT I SOLEN MED ER, OCH NJUT AV VÅREN SOM ÄR KOMMEN



Ljuger, ljuger och LJUGER!!

Finns det något värre  än att när en´s TJEJ säger att man ljuger, OCH MAN VET SJÄLV ATT MAN INTE GÖR DET!! Fan vad sådant kan göra mig SUR OCH FÖRBANNAD!!!!



Då var det ny vecka igen, tycker att tiden går så himmla fort, nu när man blivit äldre. Minns när jag gick i skolan, då känndes sommarlovet som en hel evighet!

Trodde jag skulle hinna att skriva mer, men filmen Superbad e färdig brännd! Soffan kallar!!


Grattis Elias...min son

Som idag blir 5 år!! Fy vad tiden går fort!! Grattis grattis!!!

Var iväg tidigt i morse med min pappas vän Danny, var var nere vid rönne å, och provade fiske lyckan. Resutatet blev 4 st fina blänkare(ny stigen havsöring) och två mindre gäddor som fick gå tillbaka! Det e mycket fisk i ån nu...kolla in denna!

http://hem.ektv.nu/~ekt006371/dagbok/foto/Lax%2010440%20Sven%20Andreassona%20080402.html

Lax!!!