Kommer inte på någon bra rubrik

Började dagen med en lång morgonpromenad med gizmo idag, innan frukost, det e en bra start på dagen! Sen bar det av mot åstorp och tandläkaren, skulle laga en gammal lagning som hade trillat av, känndes som om han(tandläkaren) aldrig skulle sluta borra....men men nu e de fixat! SKÖNT!!!

När vi ändå var i åstorp så passade vi på att köra upp och hälsa på morfar en sväng, han blir så himla glad när barnbarn´s barnen kommer och hälsar på!!

Sen bar det av mot ängelholm igen och till elias skola som han ska börja på, fan vad stor han börjar bli!!!!!!!!!

Kl 18 vad det dags för ett pass Kickboxning igen, känns som om det var evigheter sen jag var där, fast jag bara missat två träningar, var ett riktigt gott pass!  Rusade hem och åt lite tonfisksallad, sen körde jag och gizmo till skogen för en 4 km lång joggingtur...så nu känns det riktigt gott i kroppen!!!

Har gått ner 12 KG sen januari!!

-Bra JOBBAT!!

-Tack, jag vet!!


trisst väder idag!

Va hos Kire på en kopp kaffe kl 08:30 idag, snackade lite skit i 45 min ca, det var rätt så trevligt faktiskt....sen bar det av hem igen, bytade om till joggingkläder och jag o gizmo gav oss ut i regnet på en joggingtur i skogen, blev bara en hlv mil idag =)
Hem o duscha snabbt som attan sen o hämta kidsen på dagis, fixa lunch till oss, diska....och nu sitter jag här och funderar på vad vi ska hitta på!! *funderar*

Over´n out


Danmark diskuterar att göra hasch lagligt

En majoritet i Köpenhamns kommun har beslutat om en snabbutredning av följderna av att avkriminalisera hasch, efter den senaste tidens gängkrig som krävt flera människoliv. Ett förslag är att hasch ska börja säljas på danska apotek.

Man vill även undersöka den "holländska modellen" där man kan köpa hasch på utvalda caféer, så kallade "Coffeeshops".

I en undersökning nyligen sa 59 procent av de tillfrågade ja till avkriminalisering för att få slut på våldet. En partiöverskridande majoritet i Köpenhamns kommun har beslutat att snabbutreda konsekvenserna av en avkriminalisering. I juni ska utredningen vara klar. Innan någon kan sälja hasch på laglig väg i Köpenhamn krävs en lagändring i Folketinget. Och trycket har ökat även i parlamentet. Flera partier kräver nu att frågan utreds.

Va

Här e fortfarande folk som läser min blogg, det trodde jag inte! Får väl bättra mig med att skriva, jag ska göra ett försök till!!
Sitter ju inte så mkt vid datan nu, är ute i det fina vädret!!!

Ha de